ponedjeljak, 29. listopada 2012.

BOJKOT KONZUMA


Dobila sam upravo ovaj mail... i s obzirom da podržavam ovaj bojkot odlučila sam ga podijeliti sa Vama...
Moram priznat da i inače ne kupujemo u Konzumu pa nam ovo neće teško pasti :)

Kopirala sam mail u cijelosti: 
Krećemo sami i bez ičije podrške jer je Ivica Todorić financijer 99% medija u Hrvatskoj, te svih političkih stranaka u RH, također on financira i predsjedničke kampanje svih potencijalnih predsjednika.

Mnogi će sada reći "kakve koristi od bojkota Konzuma na jedan dan, a uostalom i v iše od pola ključne industrije je u njegovim rukama...", upravo zato neka ovaj jednodnevni simbolični bojkot postane navika onih građana Hrvatske koji ne znaju da kupovinom u njegovim trgovinama uništavanju malog, običnog Hrvata
. Todorić je najveći neplatiša u državi, uništio je mnoge male privatnike, obrtnike i seljake svojim neplaćanjem i smišljenom "nestašicom" mesa, pa on kao "osloboditelj" uskače i uvozi pokvareno meso iz
drugih država koje ne zadovoljava zdravstvene uvjete, no kupio je kao što smo rekli uz medije i političare, i državni inspektorat i mnoge druge potkupljive gramzivce.

Agrokor kupi firmu za 1 kunu, država sanira sve dugove, i još mu da povrat kapitalnih ulaganja. Pljačkaju nas pored zdravih očiju.

Zapamtite, tisuće ljudi je propalo zbog Ivice Todorića i njegovog oca (koji je bio zatvoren zbog pljačke u bivšoj državi), te njegovih poltrona koji za šaku novaca izdaju nacionalne interese.

U njegovim rukama je mnogo firmi, a mi za početak pokrećemo 
bojkot Konzuma, na području cijele Hrvatske, zakazanog za 07.11.2012. (SRIJEDA).
Pozovite svoje prijatelje, jer je malo vjerovatno da će mediji stati na stranu naroda, kad ne pišu protiv svog Boga, glavnog oglašivača.

Moć je u vašim rukama, oslobodite je.

3 komentara:

  1. Ah! Sretno im bilo. Ja ionako ne kupujem tamo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. i neka ga konačno,ja i Konzum smo odavno na vi, prvo što mi je davno počelo dizati tlak su različite cijene na polici i kasi...

    OdgovoriIzbriši

Volim čitati sve vaše komentare i konstruktivne kritike... dajte si oduška :)