Moram priznat da nikada sama nisam radila tiramisu po originalnom receptu. Zbilja me sama pomisao na to da su u kremi termički neobrađena jaja odbija od izrade .
Uglavnom do sad sam tiramisu zato najčešće radila sa praškom kupljenim u dućanu... da da... znam... sve me sram općem to priznat al eto...
no danas sam imala svježeg sira u frižideru, malo slatkog vrhnja koje mi je ostalo od izrade torte i paket piškota... pa reko aj...
prvo sam pogledala kakvih recepata ima na netu i ni jedan mi se nije pretjerano dopal jer u večinu ide ili želatina ili margarin i tak nekaj pa sam napravila kremu po vlastitom nahođenju :)
Nekak mi se do sad ispostavilo da je to daleko bolje nego kad radim recept točno kak piše..
Nekak mi se do sad ispostavilo da je to daleko bolje nego kad radim recept točno kak piše..
nisam ziher zakaj al eto igrom slučaja baš mi se potrefilo da su mi dva zadnja recepta koja sam radila točno po uputama sa coolinarike ispala katastrofa :(
možda me baš nije išlo ili sam baš potrefila neke nepotpune... ko bi ga znao...
možda me baš nije išlo ili sam baš potrefila neke nepotpune... ko bi ga znao...
uglavnom ovo je moj osvježavajući tiramisu...
recept pogledajte a gdje drugdje nego na coolinarici...
uff ,sline mi cure, mislim da ću napravit jedan sada, taman odogovara za ove vruće ljetne dane
OdgovoriIzbriši