subota, 26. listopada 2013.

Hrskavi krumpir sa timijanom

Super mi je kaj se oko krumpira ne treba pretjerano puno mučit a uvijek ispadne savršen...
Meni jedan od omiljenih načina spremanja je upravo ovaj...
Nadam se da ćete probati i isto se tako oduševiti :)


Recept:

Krumpire ogulite, operite, narežite na četvrtine i lagano osušite u ubrusu ili krpi.
Stavite ih u zdjelu i začinite solju, paprom, vegetom, crvenom paprikom i timijanom. 
Dobro ih protresite u zdjeli kako bi se krumpri ravnomjerno obložili začinima.
Sada ih samo lagano pouljite i sve ponovno promiješaste. 
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje i na na njega po mogućnosti u jednom redu posložite krumpire.
Pecite na 180°C dok ne dobiju zlatnu boju i postanu fino hrskavi.

I to je to...dobar tek :)



Nema komentara:

Objavi komentar

Volim čitati sve vaše komentare i konstruktivne kritike... dajte si oduška :)