ponedjeljak, 24. ožujka 2014.

Bagels by Tanja

Evo ponovno sam se upustila u isprobavanje recepta, ovog puta Tanjinog sa bloga Cookam i guštam...
privukla me slika na stranici Planet hrane koja me odvela na Tanjin blog i nakon malo razmišljanja primila sam se posla.





Moram priznat da mi je za ova peciva trebalo sveukupno cca 3 sata ali se definitivno isplatilo...
okus im je wooooow

recept:http://cookam.blogspot.com/2014/03/bagels.html


Iznutra su puna, spužvasta, mekana, nisu suha, super mi je kaj su izvana lagano slani zbog vode u kojoj su se kuhali...ma odlična su

Iako za njih treba dosta vremena nadam se da ću se još koji puta odlučit i napravit upravo njih :)

jedino kaj mi je malo žao kaj sam radila puni recept od čega sam dobila 8 velikih peciva zato kaj su mi tak fina da bum ih najvjerojatnije sve pojela... več sam smazala jednog i pol... ok... dva...

Vaga bu mi vrisnula kad stanem na nju al dobro... 
no eto...

pogledajte kak su meni uspala ova super fina peciva :)







1 komentar:

  1. nda, treba za njih odvojiti dosta vremena i pažnje ali slažem se s tobom da se na kraju isplati.
    odlično ti izgledaju, drago mi je da si zadovoljna.
    i hvala na povjerenju ;)

    OdgovoriIzbriši

Volim čitati sve vaše komentare i konstruktivne kritike... dajte si oduška :)